seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Sunday, January 23, 2011

Rindu bertandang...

Pernah korang rasa rindu? Rindu yang amat sangat....

Fikirang sentiasa kacau, apa yang kita buat semua tak betul...

Semua salah.... 

Ada suatu rasa yang sangat mengganggu aku....

Ku ambil hand phon ku...

*sumber dari Cik Google

Aku cari nama yang sangat aku rindui

Hero  <-------- lalu ku dail

..

....

......

..............

Tetap jua tiada yang jawab...

Aku menarik nafas dalam2........... Lalu aku lepaskan dengan perasaan yang penuh kehampaan.

Terlalu sukar untuk aku ceritakan..

Mengapa rasa semakin menyesak jiwa?

Mengapa harus ada rasa ini?

Ahhh.........

Terlalu sukar untuk aku menjawabnya...


Lama sungguh aku cuba untuk menghubungi mu...

Mengapa kau tak pernah mahu menjawab panggilan ku?

Ahh..... TIDAK ini perasaan yang tak baik untuk ku fikirkan...

Baik minta pada yang sepatutnya...yang dapat memberi ketenangan pada kerinduan dan fikiran yang bukan2 aku ini terhadap kamu!!...


YA ALLAH, berikanlah ketenangan pada hamba mu ini....
Aku insan yang sangat lemah dan mudah membuat kesilapan dan kesalahan.. Kau perkuatkanlah iman ku ini.. Kau peliharalah cinta ini, cinta yang tak pernah aku ragui.. Kau lindungilah dia dari segala godaan Syitan dan Iblis yang sentiasa menyesatkan hamba2 mu ini...Kau sampaikanlah rasa rindu ini kepadanya...

Ok lah aku nak pi cry2 sat, nanti hati dah pulih...dah hilang sebak aku story lagik...tapi bukan story yang mcm nie....


Kalau awak baca... 
Awk cll la saya...kejap pon x apa..
DiNaZ




Semangkuk Kata : 
Tak tau nak kata apa dah....Rindu sangat nie....
Dh tua2 pon ngada2 lagik 

6 comments:

LadyBird said...

Salam kak..
Lady tak tahu situasi akak sebenar..
Tetapi bagi lady, better lady tidak terlalu memberi harapan pada orang.. kelak hati kite sendiri yang merana.. Apa kata kite cari orang yang betul2 menyayangi kita..
yang boleh sayang, hargai kita seadanya..

p/s : sebenarnya memang hobi die x angkat org kol.. dan hobi lady pun dah mule berjangkit dari die.. malas jer nak angkat org kol kalau hati sedang tension..

DiNaZ said...

Ah entah lah lady akak pon x tau nak jawab apa...

farah said...

si dia busy kot...
=))
saba eh?

DiNaZ said...

bz? hai entah lah nak kata apa pon x tau laa

farah said...

kak dinaz...
farah nak wat senyum =)
terlebey ) die jadi gelak pulak..
sory~
dun get me wrong kay?
=)

DiNaZ said...

farah : hiuhiuh x perr boleh gak akak gelak2 sama2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...