seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, January 26, 2011

CoNtEsT Menangi Set Sauna Diamon, Cek Tunai & 5 Hadiah Misteri....!!!



7 hadiah yang bakal anda menangi adalah:


Hadiah Utama: 1 Set Sauna Diamon bernilai RM390
Hadiah Kedua: Cek Tunai bernilai RM50 daripada Nawal Enterprise
5 Hadiah MISTERI....!!


Untuk join
KLIK SINI


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


SAUNA DIAMON



Ciri-ciri Sauna Diamon :
-Terdapat empat warna menawan, iaitu silver, biru, merah danpink.
-Mempunyai rangka yang perlu dipasang. Amat mudah untuk dipasang kerana tidak mempunyai skru.
-Tidak boleh dilipat.
-Kelihatan cukup eksklusif, dengan kawalan remote control, kain tahan panas dengan 3 lapisan dan mendapat jaminan 1 tahun.
-Mendapat kelulusan daripada Suruhanjaya Tenaga Malaysia
-Mendapat khasiat yang terbaik hasil amalan bersauna secara konsisten spt badan menjadi lebih langsing, kulit lebih cantik, menyahkan toksin didalam badan, membuang kolestrol dan lain-lain.
Komponen Sauna Diamon:
1. Bathtub
2. Steamer Pot dan Remote Control
3. Steamer Hose
4. Batang PV




Harga: RM390.00 (N/P: RM560.00) 
Percuma: Herba 1 Pek (5 Uncang) dan Pengurut Kaki
Kos Penghantaran Gdex Express:
Semenanjung Malaysia: RM10
Sabah/Sarawak: RM50

CIRI-CIRI AM SAUNA D'HOME

Berikut merupakan ciri-ciri am yang terdapat pada kesemua jenis produk sauna daripada rangkaian Sauna D'Home:-
1.Pembersihan terperinci kulit menjadikan kulit lebih menawan, segar, halus dan licin.
2.Mengurangkan berat badan dengan pembakaran lemak dari luar.
3.Mengeluarkan toksid dalam badan seperti aluminum, cadmium, lead dan mercury.
4.Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal sengal tulang dll.
5.Meningkatkan sistem kardiovascular.
6.Menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
7.Melancarkan peredaran darah.
8.Meningkatkan sistem immunisasi badan.
9.Mengurangkan prostrate bengkak pada lelaki.


Sila perhatikan manafaat bermandi wap ( bersauna) dan bandingkan dengan kegiatan aktiviti bersukan yang lain:-

1. Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori.
2. Aerobics selama 30 minit membakar 400 kalori
3. Berbasikal selama 30 minit membakar 250 – 500 kalori.
4. Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori
5. Berenang selama 30 minit membakar 400 kalori

Fikirkan kualiti keselamatan? Jangan risau, sauna kami telah mendapat kelulusan C.E. approval dari luar negara dan Suruhanjaya Tenaga Malaysia.





Ciri-ciri kualiti kain khemah sauna:-


Diperbuat dari kali berkualiti tinggi
Ada 3 lapisan


Lapisan 1 : Kain Nylon (bahagian luar)
Lapisan 2 : Fiber tahan panas (bahagian tengah)
Lapisan 3 : PVC kalis air (bahagian dalam)




Ok, Dinaz dah hebahkan kat FB....Sori cuma ada FB jerk... :)

Untuk kawan-kawan bloger... Jom join aku!
Klik mana2 banner kat atas tu yang korang suka untuk terus di linkkan ke E-SHOP@WiSH`S
Atau



---------->     KLIK SINI     <----------

Tarikh tutup : 15 Feb 2011





Semangkuk kata :
Agak-agak boleh menang tak??
Hahahaha...mengada2 pulak aku nie... :)

2 comments:

E-SHOP @ WiSH'S said...

salam..kak nawal dtg menjenguk-jenguk n3 nie....heheh thanks ye join..moga berjaya...nnti k.nawal dtg lg...nak kena visit n3 blogger2 yg lain plak ni,: D huhu..tkvm:-)

DiNaZ said...

ok kak harap2 ada luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...