seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Thursday, June 18, 2015

Hobi Baru

Assalamualaikum...
Salam Ramadhan buat semua pembaca blog yang di sayangi... 
Alhamdulillah kita sudah menempuh hari pertama puasa... Semoga ibadah puasa kali ini diberkati dn di rahmati Allah...

Sedang teman2 lain sibuk menghitung hari... malah ada juga yang sibuk membuat persiapan raya aku pula sibuk dengan hobi baru ku

Mungkin ada yang menganggap ianya satu hobi yg agak mengarut tp bagi aku minat baru ini datang membuak2 menyebabkan aku rasa mcm x tertahan nak menyentuh dn mempelajarinya...

Hobi kali ini ialah Mengait...
Aku agak jarang utk meminati sesuatu yg baru seperti ini tp kali ini aku agak sgt teruja dengan hobi baru sehingga aku mengabaikan sesuatu yg penting bg bakal yg bergelar pengantin...

Ini lah hobi baru yg buatkan aku hilang tekanan jiwa sepanjang 2 bulan ini...

terlalu banyak yang aku mahu luahkan tp biarlah....
Biarkan masa menentukan segalanya...

Cantikkan....
Sekarang bertungkus lumus untuk mempelajarinya agagaga
Semoga semuanya berjalan dgn lancar ahakzz....



3 comments:

cik hani said...

dulu pernah belajar mengait. sekejap. tak sempat siap satu alas kain

Cik Kumbang said...

Ohoo sangat menguji kesabaran ni hobi dinaz (-_-')
Kalau cik kumbang mmg failed lah huehuehue

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/p/wedding-review.html

DiNaZ said...

cik hani: Tah la tp memang minat sesangat nak belajar...
mak dinaz cakap mengait makan masa nak.menyiapkan sesuatu n dia pon berharap dinaz tak patah semangat huhuhu... Alhamdulillah.minat tu masih menggebu hihihi

cik kumbang:Yup...bila dh start.belajar.mmg ada tension.gak tp.masih di tahap under control kikiki... hope.berjaya laa kn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...