seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, May 14, 2014

Percaya

Rasa sangat percaya.. tiap patah kata yg dilontarkan. Tak pernah rasa bersalah. Sangat menyakinkan... Cuma berdiri di tebing rasa... Menimbang bagai daging nan sekilo. Mencari dimana khilafnya...
Terpegun utk percaya.. walau penuh rasa kecewa..rasa hampa.. Namun kamu mahu aku rasa percaya sedangkn aku penuh dengan rasa kecewa.. Kecewa cuba percaya dan percaya penuh kecewa....

3 comments:

huda said...

hehe.. yeah!! nak comment..
awk sabar ye.. tak semua yang kita anggap indah akan berakhir dgn indah.. bertabah lah..

anyway saya dah following u.. following me back

http://hudakassim.blogspot.com

aJa said...

Salam sis dinaz....hye sis..
memang tak boleh nk percaya sgt kn sis...buat biase2 je ok.. :) miss u ;)

DiNaZ said...

huda- thanks alhamdulillah sy mampu hadapinya

aja-nie dh habis relax dh huhuhu thanks yunk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...