seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Saturday, April 16, 2011

First GiveAway at My Life On Pixel


Kali nie Dinaz nk join First GiveAway dari Bro Naza. Senang jerk.....
GA yg simple dari My Life On pixel yg simple... i like it!!!

Dinaz nak tag!!


  1. GKSB
  2. CIK LULU
  3. BRO.BEN ASHAARI
  4. SANDIWARA SEORANG INSAN - SR
  5. PRINCESS NUR
  6. SUFI
  7. PILIHAN HATI
  8. CIK YUYU
  9. BEATY
  10. LAGENDA BUDAK NAKAL
  11. BANGKU KOSONG
  12. DAIRI SEORANG REMAJA
  13. HANA FAMILY
  14. PANGKAH BULAT
  15. ACROSS ZEALOT BRAIN
  16. DEAR HEART - QAQA
  17. HANA KIRANA
  18. MAMA CYDA
  19. DNI
  20. HIKAYAT MARHAEN KACAK
Ok sebenarnya syarat tag 3 orang jerk so diebabkan aku over rajin so aku tag 20 orang sekali.....

moh la sama2 memeriahkan blog en.Naza nie yek.... :)

KLIK SINI untuk syarat serta hadiahnya...

Tarikh tutup 16 april 2011



KLIK Banner bawah ini
create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!


Semangkuk Kata : 

Dinaz lom ada rezeki lagi nak buat GA nie...Sabar yek kewan2

5 comments:

hasrul hassan said...

Salam.
Adehh lama dah tak masuk GA macam ni. Hmm nanti tgk ler kalau rajin. Banyak benda nak research untuk entri esok. :)

APapun terima kasih yer sebb sudi ajak.

DiNaZ said...

ok :)

akutetapaku.com said...

hiii..

dtg2 la disini lak ek..
http://akutetapaku85.blogspot.com/

Naza said...

Mcm nk rasuah je dinas...anyway....checked and good luck

DiNaZ said...

mihahaha rasuah keh??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...