seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, March 16, 2011

Contest Dulu Lain Sekarang Lain

Hari nie aku nak join contest yang ada kat blog pipi berlubang nasib baik dia bg nama pipi berlubang kalu lesong batu kang puas lak aku nak tilik tang mana yang batu nya tu hukhuk...(jgn mara yek tuan punya blog)

Ok.. Start Now!
Llekat gambo chumel cik pipi berlubang tu....


Aku pilih yang pertama dari segi umo baru nampak lagi terang dan tak perlu bersuluh... senang nak tengok perbezaannya....

Lekat lak gambo aku yang makin mengembang nie ahakzzz....


Tu....dia.....

Story morynya....
Gambar Dulu tu diambil masa aku darjah 2 maknanya masa tu umur 8 tahun. Cute kan?? Masa nie aku kat W.P Labuan. dan hanya ini saja gambar masa aku kekecik yang masih elok dalam simpanan atu yang lain selamat ter rendam dek banjir 2008.
Gambar Sekarang lak adalah gambar terbaru tahun 2011 dan usia aku sudah pon mencapai angka 30 tahun... Still single mingel wakakaka.....dan yang pasti semakin cute hahaha(masuk bakul angkat sendiri) perasan!


Di sebabkan aku join pon dan 16hb Mac 2011. So aku teg semua yang rasa2 sempat lagik nak join ek.....Maaf baru jerk jumpa contest nie :)

Untuk korang yang nak join sila klik mana2 banner yang ada kat atas nie ok...dan korang akan dilinkkan terus ke blog Cik pipi berlubang untuk lihat syarat2 nya... :)

Tarikh tutup: 17 March 2011





Semangkuk Kata :

Ini aku ke?? erm.......

5 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

gud luck!

Anis Nasri said...

thanx for joining :D
Gud luck oke.. :D

DiNaZ said...

thanks dear :)

BELLA BELL said...

wah...creative n rajin ek u nih;) cantik bangat!

DiNaZ said...

bella : thanks dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...