seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Saturday, March 19, 2011

My Kraft Work...

Salam semua,

Di sebabkan hari aku dok malas nak update blog so aku nak tunjuk sebahagian hasil kerja tangan aku dengan kraft felt nie... 

Sebelum nie bukan aku x nak tunjuk....Maaf yek Asma sebab saya bz dok keje menjait jerk hari2 ada jerr oder walaupon kekadang satu jerk sehari tu...

So atas permintaan Asma supplies barang2 kraft nie so aku gagahkan diri untuk mengedit hasil kerja tangan aku yang tak berapa kreatif nie hukhuk....serius 2 malam aku tak tido sebab dok ngadap menda2 nie semua mmg tak ingat nak tido maybe aku minat kan??

Maaf yen nie sebahagian jerk sebab aku malas nak edit gambo2 nie hiuhiuh....

Layannnn........................













Ok buat sementara nie aku tunjuk yang nie jerk yek sebab gambar yang lain aku lom edit nie pon edit sambol lewa jerk sekali tgk tak ada tag my id hahaha....

nanti dah edit baru tuka lah gambar2 nie yek....
Maaf atas kekurangannya ;D

Asma lulus tak??





Semangkuk Kata :

Rasanya ada tak orang yang nak oder??
Siapa nak oder?? anyone?? (x malu tol aku nie!!)

4 comments:

ASMA said...

cantik la tu Dynaz..lulus cemerlang..hehe.

ingat dia x buat apa-apa lg..menyepi je..diam-diam berisi hasil kraf rupanya..kuikui..

xplore bnda br plk nnt..minah salleh rajin buat tutorial..mntk tlg pakcik google tunukkn link je..hehe

♠QlaterianKhalifa♠™ said...

Chomel2 r...huu. Kalau jual msti jalan nye lah~

DiNaZ said...

thanks asma...mmg banyak dah yang masuk lam kepala n nak buat macam2 n baru2 nie ada yang oder bantal sayangnya sebab tuan punya barang nak cepat so lupa nak amik gambar laa.....nanti ada lagi dinaz up date ok! :)

DiNaZ said...

♠QlaterianKhalifa♠™ ha....apa lagi oder la ngan dinaz ;P

sebenarnya dinaz pon tak sedar dok buat2 n tangkap gambar bila bukak balik baru tau dah banyak hahaha.... thanks 4 da support!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...