seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, March 23, 2011

My Big Family Team`11

Sekarang proses menjahir cendera hati buat Family day yang akan berlangsung pada 9-10hb April di Sungai Congkak....

Layan!.....











Dapat tunjuk satu jerr sebab yang lain dalam proses menjahit :)







Semangkuk Kara :

time nak buat nie ada jerr keje lain nak kena buat tu yang x buat2 tu hahaha....


13 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nice art nice job i like

DiNaZ said...

thanks dear ;)

ardinihumaira said...

rajen nya gunting kaen felt tu.d ni krem tangan tau nak gunting. siesly :)

DiNaZ said...

dni : krem gak tangan nie tapi nak gak buat sebab mmg dah minat :)

LadyBird said...

kak..cantik..
nak boleh?

LadyBird said...

Akak.. boleh tak akak buatkan lady seekor ladybird..

DiNaZ said...

Lady : boleh syg!

Hisyam Nozi said...

Pandai juga buat art macam ni ye.

DiNaZ said...

x ada la pandai sangat baru jer berjinak2 :)

.:sweet honey:. said...

Aslkm..nak bgtau ni..
u were tag..meh tgk meh..

http://ga-contest-segmen.blogspot.com/2011/04/jom-join.html

DiNaZ said...

ok honey nanti dinaz buat yek :)
thanks dear

ASMA said...

byknya..jahit ye tulisan tu?huh..hebat. x sempat nk promote fabric paint..klo x leh tulis pakai fabric paint je..ehehe

DiNaZ said...

asma...:)tu lah naik juling mata dok jait nasib baik semalam siap mihahaha....tp berbaloi l gak walaupn tulisan tu berbeza2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...