seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, December 15, 2010

Ini Keluarga BlogLarian No.124

Banyak yang aku nak buat tapi untuk minggu nie aku nak kenalkan korang ngan seluruh ahli keluarga aku...

So kalau korang rasa buhsan boleh la korang menyinggah ke blog cute2 nie yang dipunyai oleh 5 lagi ahli kelurga aku di rumah no.124...http://www.emocutez.com

Cik Jannah

Cik aJa

Cik Nur Atiqah

Cik Yana

Cik kedondong

Erm pasal status aku tak pasti tapi boleh dikatakan semua ahli keluarga aku nie rajin2 meng-up date kan blog dia org ngan entry yang best2...Korang cuma perlu klik jerr nama diaorang kat bawah tu..... http://www.emocutez.com

So korang tak teringin kerr nak meng-cutekan diri korang (eh apa dah aku merepek nie) cepat2 cari ahli keluarga anda di BlogLarian yang telah merapatkan lagi tali persahabatan kita di alam maya...

Untuk Ahli2 keluarga aku selamat datang ke RUMAH BLOG 124.

Semoga perkenalan kita ini memberi manafaat kapada kita dan juga seluruh komuniti yang telah dibina...

Semoga pembaca blog serta keluarga baru aku dirumah blog 124 sukses dalam kehidupan seharian...

Amin...
http://www.emocutez.com

Ok dah lah aku nak pi belari balik nie ...ehem...mcm mana aku belari senang jerr 1.2..3...
LaRi!!!....
http://www.emocutez.com

7 comments:

Nur Atiqah said...

hai housemate!!! :)

cik kedondong said...

hai housemate..
waaaaaaaaaaaa..cik sorang je tak sempat nak update blog..
bz kerja, bz tak cukup tido..
nnt la cik kasi blast entry banyak2 sampai korang lapa bila baca..
hahahaha

Cik Jannah said...

haha..macam best je tu cik..hehehehe

-yana mz- said...

hehe..comel je cik dinaz wat cm tu..huhu..nak kenal kan jugak lah nnt...amek ea gmbar tu..heee~

DiNaZ said...

wah ini satu perkembangan yang baik semua bagi respond yang positif yey!

Cik Atiqah,Cik Kedondong,Cik Jannah,cik yana aik mcm kurang sorang jerr?? jom kota berblog sambil berlari sampai lebam hahaha....

aJa said...

eh..sory2..hee..
mmg x cukup sorang..
okey2..aJa dtg nih..hik2..
terbz plak td..xsempat nk komen megomen nih..hehe..

hope rumah 124 olwez keep in touch.. :)

DiNaZ said...

aJa itu sudah semestinya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...