seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Thursday, December 16, 2010

GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL

GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL



Cara join GA :

1. Jadi flower Mr Cool 



No.171  Done!


2. pergi kat exchange link pastu masukkan link blogspot ( pasti nombor giliran anda ) 

No. 29  Done!

3. Korang klik Share button facebook (  pasti nombor giliran anda ) 


No. 30  Done!

4. Buat satu Entry yang menarik dan pastika ada 'GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL' pasti letakkan banner diatas..  

Ini kali ke-2 aku menyertai GiveAway so aku harap2 dapat menang hadiah yang ditawarkan sebab aku mmg dh lama nak beli IPOD SHUFFLE nie...tapi keadaan tak mengizinkan lagik...Harap2 dalam dapat la menang hadian nie....   Done!

5. Pastikan ada tag member korang sekurangnya 5 orng atau lebih terpulang pada korang...



a.) Cik Jannah
b.) Cik aJa
c.) Cik Nur Atiqah
d.) Cik Yanna
e.) Cik kedondong


Done!

6. Pastikan anda letakkan link referrer anda dalam setiap entry anda siapa yang Tag anda.


Sudah semestinya..  Done!

7. Setelah selesai korang comment dan tinggalkan link blog yang dh buat pasal entry GA ipod shuffle ni.. (kalau ada masalah nak comment e-mail kat (mrcoolismeor[@]gmail.com



Yerr laaa aku comment kang siap ngan link sekali ok!  Done!

8. emailkan no giliran exchange link dan nombor korng yang dh share ( arahan 2 & 3) emailkan kat mrcoolismeor[@]gmail.com (syarat ni tak wajib buat tapi yang ada gift special pada yang bertuah) 



Ok nanti aku mailkan.  Done!

9.Pemenang dipilih berdasarkan entry terbaik.. dan referrer terbanyak 



Harap2 aku berpeluang menang.  Done!

10.siapa folower yang ke 1010 akan mendapat hadiah misteri dari Mr Cool 



X ada rezeki la tang cni...  Done!

11.Warga negara malaysia yang menetap di malaysia sahaja..



Yes op cos! Aku akan Malaysia..IC Biru laaa....  Done!


3 comments:

aJa said...

waa...
tq2.. :)

-yana mz- said...

thnz for the tag..=)

http://yanamz-blog.blogspot.com/2010/12/give-away-ipod-shuffle-dari-mr-cool.html

Nur Ardilla Najwa said...

salam. jemput join contest d blog saya.

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...