seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, December 15, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh...

Sebenarnya aku belum pernah join GiveAway nie so tadi aku membuat kunjungan balas then aku terjumpa GiveAway EdY...
Tiba2 tergerak hati nak join lak...
so

Klik sini

Mana lah tau ada rezeki kan?cuba2 jerr n klik atas untuk join.. Atau klik sini "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"... untuk join...

So aku dah jadik Follower EdY

Blogger yang aku tag nk akan aku bg tau sebentar lagi ialah :
1.  Cik Dni
2.  Kie-yu

Paling best sekali tentang hadiah Jom tengok hadiah 
Erm... Edy aku nak semua boleh tak??

Harap2 aku tersenarai gak dalam 30 tu...

so aku nk bg tau nie tarikh tutupnya ialah 
Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010


4 comments:

E.d.Y said...

nak semua??jgn tamak..huhu

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

DiNaZ said...

alah bukan selalu jadik tamak kan???

butterflyana said...

Good Luck! ;)

DiNaZ said...

yana thanks!....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...