seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Monday, December 13, 2010

Jatuh

Dua hari lepas aku jatuh kat bilik air... 
Tak siapa pon yang tau...

http://www.emocutez.com

So....

Hari nie............

Pinggang aku sakit sangat start malam semalam.... bila sakit sangat aku masik bilik air... kat ctu jerr la nk nangis kerr nak apa pon boleh..sebab x ada yang tau...

http://www.emocutez.com

Nak ke klinik....owh tidak

http://www.emocutez.com

Jangan melarat dh laa......

Owh kenapa nak bangun pon sakit?
Duduk pon sakit?
Berdiri? ilang akal aku dibuatnya....

Depan mak tahan...tahan...tahan....

http://www.emocutez.com

Jangan sampai ada yang tau nieh.....

6 comments:

juliet. said...

try laa check..urut ke..takut effect kt mna2 laa.. :)

DiNaZ said...

Cik juliet: Pagi tadi dh pi check...doc kata kena x-ray..

Ayen Giggs said...

Harap2 xde ape2laa tp jari ok lagi kan,hehehe.....

DiNaZ said...

Ayen: Jari masih maintain hiuhiuh

E.d.Y said...

alahai..kesiannya..g klinik la

DiNaZ said...

Yey jangan risau tulang belkang x apa2 cuma doc kata terhentak kuat so mmg akan clalu sakit pinggang dlm minggu2 nie....banyak dpt ubat oooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...