seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, December 15, 2010

Hari2 makan2!!!......(payos jerr tajuk entry ari nie....)

Semalam aku pi makan Oblong Kambing... Wah sangat sedap lo... ok jangan marah silakan nak mencaci maki kepada aku yang serba suka makan nie... x kisah la kalu korang ckp aku nie mcm apa pon yang penting aku dapat makan... Oh tolong la aku x boleh nak jauh dari makanan yang serba menguju keimanan aku...Ahh.....tidakkkkk!!!/no

ok so hari nie aku nak tunjuk ckit oblong yang aku makan semalam...Jangan marah mmg sangat sedap dan sangat gila2 sedap doh!!!......


Nampak sedap kan?? kan?? kan?? oh tiak dapat ku tahan godaan mu.....

So hari nie aku duduk berblog kat mcd.... hahaha /wahaha Thanks kepada Puan Taro yang sudi memperabiskan sen nya untuk membelanja aku yang tak pernah segan silu untuk dibelanjakan hakhakhak..... (tak tau malu punya budak....nak lempangkan aku selempang 2..../wahaha)

Ini Puan Taro aka Siti Raudhah

So aku nak tunjuk ckit rupa kalu menamatkan riwayat Posperity Burger dan Ayam Goreng Spicy...yummmm.....sambil menjilat ibu jari kaki yang cagu wakakak/wahaha...


Ayam Goreng Spicy Mcd


Kentang Goreng aku + ngan Kentang Goreng Taro


Posperity Beef Burger Mcd

hahaha.... Maka berjaya lah aku menulis entry pasal makan yang telah mengenyangkan perut aku yang semakin melebar nie hikhik....http://www.emocutez.com

so kalu siapa2 yang baca entry nie kelaparan so silalah cuit kat screen nie untuk rasa ckit juadah2 yang aku tayangkan nie pasti ilang kempunan korang hakhakhak...../wahaha

ok lah selamat menjamu mata!

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

2 comments:

Cik Jannah said...

waahh..sedappp :)

DiNaZ said...

jannah kom mcd..hahahaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...