seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, June 29, 2011

Oh Pantai ku.....

Tengah semangat nie sbb dh lama x gi pantai memba aku taro nak bawak aku gi pantai sekali gus dia ajak aku carik remis yaaahhhoooooo!!!
Lama betul tak rasa seronok mcm nie....

layan pantai ngan remis mmg syok woooo!!!!

Oh pantai wait 4 meee!!!!


Aduh... Dah terbayang2 nie nak arik sok...

Nantikan diri ku oh remis...

* hahahaha ini n3 edisi tebiat nak makan remis nie....

tunggu n3 akan datang berjayakah aku bersama remis2 ku hahaha.....





Semangkuk Kata : 

Ok kalau meluat aku x leh nak kata apa lah dh aku nak gedik2 mlm nie .....terpaksa la korang terima kenyataan hari nie baa n3 gedik hahaha

4 comments:

unnie said...

makcik bebeh..aku nk ikut siott!!!

NAWAL said...

dinaz, wah bestnya jejalan ambik2 gambar kat pantai tu...sejuk mata memandang...luas saujana mata memandang...hehehe....perumpamaan pun dah x mcm perumpamaan dah..sy ni merosakkan bahasa jer..hahaha

deqlis said...

wah! best ny aklu dpt mandi pantai:-)

baca blog kamu:-) jom free2x join my GA..
http://ellismelia.blogspot.com

DiNaZ said...

Maaf kawan2 agak lewat balas nya sekarang dinaz agak bz ngan tempahan2 bantal :)
terima kasih atas sokongan kawan2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...