seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Sunday, April 17, 2011

Benci!!!....

Aku benci dengan apa yang aku lalui.....
walau aku merinduinya setiap masa....

aku benci pada permulaan kerana ia pasti akan kecundangkan diri aku....

Kenapa dalam hidup harus ada rasa sakit??
harus ada kesedihan
kehampaan???

Apa yang aku lalui semuanya menyakitkan.... dan sekarang aku hanya ada satu...aku adalah aku...yang hanya berjalan diatas kaki aku tanpa dia...tanpa sesiapa yang mahu aku dekati...kerana aku benci unuk mencoba untuk kali yang aku tak pasti...

Aku mahu bermimpi sendiri...
dan biarkan aku bermimpi dan jangan pernah lagi mengejut aku untuk berjanji menghadapi bersama mimpi2 yang menyakitkan itu...
kerana aku pasti bila saat menyakitkan itu aku hanya sendiri..tanpa teman...yang hanya bisa memegang janji2 kosong itu....

Aku benci bila akhirnya aku sedar janji itulah yang menyakitkan......






Semangkuk Kata :


Mampukah aku menghadapinya?? Biarlah aku hanya bermimpi....aku takut dengan realiti yang hakikatnya aku arus menghadapinyaaa....

7 comments:

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

sabar ye cik dinaz...setiap dugaan yg kita lalui itu adalah penyuci dosa masa yg lalu...

cHeQ_hAnYLL said...

Dynaz sayang,
Kalau hidup ni happy je mesti xberwarna, kan? sebab Allah nak kalau kita dah menghadapi kesedihan, kita xakan lupa diri bila dapat kegembiraan.Semua orang ada kesedihan. Allah uji mengikut kemampuan kita. Dynaz musti boleh hadapinya! Mesti! Kuat tau!

DiNaZ said...

hidup bagai putaran roda....tapi diri ini tetap dibawah....

terima kasih Allah kerana masi memberi kesempatan untuk aku bernafas hingga ke hari ini....

SyafiqahSyaza(SweetSyaza)
cHeQ_hAnYLL

terima kasih atas sokongannya...

LadyBird said...

kak.. kite x mampu ubah hati org kak.. walaupun pahit.. kite tetap perlu telan dan berusaha hadam.. mungkin itu lebih baik untuk kita kak..

DiNaZ said...

tapi kenapa sangat menyakitkan???

.:hana hazel:. said...

dtg mengembara kat sini :)

tiha said...

Hai First time here...

marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
http://fasham87.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...