seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Thursday, April 7, 2011

Terima kasih Ladybird!

Salam semua..../hihi

Hari nie nak tunjuk barang yang di order oleh cik Ladybird dari Kuala Terengganu...

Tu dia Cik Ladybird telah memesan 2 ekor Ladybug keychin....(naik terbelit lidah nak menyebutnya mihahah /wahaha 

Terus terang dulu lepas jerk Cik Lady pesan adik Dinaz dok laa hari2 pesan nak gak Ladybug keychin mcm yang hari tu Dinaz buat....so dh buat tapi tak la sama saiz mcm Cik Ladybird kita order...

Thanks banyak2 sebab percaya dengan Dinaz yek...dan jangan serik pesan lagi yek :)
Sori sangat2 kalau ada yang terkurang pada ladybug keychin tu....sungguh cuba buat yang terbaik untuk pelanggan :)

Ok ini Ladybug cik Ladybird punya....






Ladybug nie memang lain dari yang lain n memang saja buat lain supaya x ada orang kata kita tiru hasil kerja orang tak gitu?? 

Mihaha....
Jangan lak gelak watermark tu mmg buat sendiri hodoh kan?? apa pon maybe akan kekal pakai watermark nie....hodoh pon puas hati sendiri buat :p

So Ladybird....Ladybug awk sy dah pos sok sampai lah..
Terima kasih buat Ladybird kerana sudi oder ngan Dinaz :)





Semangkok Kata :

Nak jadikan sebagai income tetap la mcm nie.. erk....ada sokongan?? sila angkat bahu... ;p

6 comments:

LadyBird said...

cantiknye kak..
tp x sampai lagi di tangan lady ni..
lady bg alamat opis semalam..
maybe rini sampai la kot.. :)
InsyaAllah..

DiNaZ said...

:) lady sok mesti sampai laaa..sbb akak pos pakai pos expres laa...

Spongebob Tercekik said...

Nak keychain Spongebob.. lalala

DiNaZ said...

boleh spongebob :) nalau betul nak email sy :)
nazariahmohdmurad@gmail.com

Mila@Rimbun said...

wahh cantiknya ladybird nii

DiNaZ said...

Mila: thanks...sy budak baru belajar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...