seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Thursday, January 27, 2011

1st GiveAway dari Lieroseqiemi



Cantik tak??

Boleh bagi Mak, Kakak, Adik2, Makwe, Tunang, bakal Mak Mertua atau pakai sendiri(untuk perempuan laaa.... :)

So jom join GA nie walaupon aku dah kesuntukan masa tapi aku tetap nak join GA nie sebab dapat keronsang dari sabah.

Nak join pon senang cuma tinggalkan komen dan dalam komen mesti sebut ini


Dan kalau korang rajin korang buat la n3 mcm aku nie hiuhiuh.....

cepat klik kat perkatan haruslah...... atau korang boleh klik banner atas tu atau KLIK SINI



Tarikh tutup : 28 Jan 2011 jam 12 Tengahhari







Semangkuk Kata :
Mood melayan GA dah sampai dah hikhikhik...

4 comments:

ardinihumaira said...

Goodluck !

cik kedondong said...

hye dinaz...ni resepi tiramisu..
yang simple nyer la..hehehe.tp barang payah dicari

http://dapur-menjerit.blogspot.com/2010/06/30-minutes-tiramisu.html

sue. said...

mesti u y dpt dear....weee..

<3,
sue

DiNaZ said...

ardinihumaira : Thanks dni

cik kedondong : Cik nanti dinaz jengah ok dear!

sue : harap2 dapat weh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...