seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, January 19, 2011

Yats 1st Giveaway

Hari nie nak layang GA lagik...

Jom kengkawan sama2 join GA ngan aku.....


Pemenang berdasarkan cabutan bertuah....

Maknanya

Korang pon ada peluang untuk menang kan??
Jom laa join GA nie....
Potensi besar nak menang tu ada

Kalau aku terpilih menang aku nak pilih 

Kategori A


Crochet Small Tote Bag, Coin Purse, Flower Brooch & Sekotak Cocoa Colagen.

Untuk Join KLIK cni atau pada mana2 banner yang ada kat atas tu ok!

Tarikh tutup : 15 Fab 2011

Good Luck All!..





1 comment:

yats said...

SAlam, thanks sudi join GA, lewat skit jenguk entry..insyaallah esok akan ada keputusan..Good Luck ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...