seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Monday, January 24, 2011

Oh Kasut Ku! 2

Semalam puas aku mencari dan mencarik... Rasa mcm nak nangis jerk kasut kesayangan aku hilang!! 

OMG!!!

Semalam tahap kesabaran semakin menghilang dan sorang pon tak berani tegur aku semalam..... muka dah merah padam cuma muka jerr...... dok punggah carik kasut kesayangan tu... http://www.emocutez.com

Suara memang dah tak bunyi dok carik n punggah barang. Itu pon sampaikan mcm nak baling2 dah barang2 tu....

Kendian.......
Teringat pesanan Maa '..... barang tu tak hilang cuma syitan jerk yang tutup pandangan kita..bila kita marah kita maki2 syitan suka kita dapat dosa... Istifar banyak2... Muhasabah diri.....'

Ish....tak boleh jadik nie..

Masuk bilik air amik wuduk...

Lepas Solat Isyak..... Aku Istifar banyak2 sambil carik atas gerobok....walaupon aku dah carik 2x. Aik? mcm kotak kasut jerk tu?? Padahal aku dh carik 2x kan?? Korang nampak tak aku carik tadi?? hahaha *lempangkan sekali

Akhirnya...Bibir aku dh mula menguntum senyum....hahaha.....makin lebar bila apa yang aku cari jumpa jugak

http://www.emocutez.com

 Tada!!!!

 http://www.emocutez.com




Aku sayang sangat kasut nie baru 2x pakai hiuhiuh

http://www.emocutez.com Suka sangat nih!......http://www.emocutez.com

Alhamdulilah... Jumpa jugak.... /XD

Terima kaseh Maa (panggilan MAK aku!) Mengingat kan aku...


* Gerobok/ Gobok = Almari
* Kendian = Kemudian


Semangkuk kata :

Erm.....Ada sapa2 nak kemaskan bilik aku?? Dah berkumbah balik nie...... :( 
erk..... http://www.emocutez.com

6 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

ustaz ai pernah gtau,kadang2 DIA hilangkan barang kita agar ingt DIA...

betul pesanan maa awak tu...

Kaseh NazLieza said...

mmg cntik ksut tuh..sayang klu hilang..

DiNaZ said...

noremy anak rahmat : yup betul tu kekadang kita sebagai manusia selalu lupa pada DIA....

DiNaZ said...

Kaseh NazLieza : hiuhiuh tu lah pasalnya... boleh lak ilang mau tak gelabah??

thatorangedress said...

cantik betul kasut ko nell
-epal-

DiNaZ said...

ahakzz...nak pinjam keh??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...