seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Friday, January 28, 2011

Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG)


Hari nie join GA lagik...

Untuk korang join klik mana2 banner yang ada atas dan bawah ok!

Cik Erin sy dah pollow semua yek...

Follower ke-709

Follower ke-9769

Follower ke- 323

Follower ke-620

Untuk join GA ini korang cuma perlu klik mana2 banner yang ada kat atas tu...

Atau


Tarikh tutup : 4 Feb 2011 Masa - 11:49PM





Semangkuk Kata :

Agak2 ada tak macam meroyang ngan GA jerk nie??  Rasa malu lak asyik join GA jerk nie...http://www.emocutez.com

2 comments:

aMyErInAiMiE said...

salam dinaz, dinaz dh follow semua tp sticky post dinaz xde. syarat tu yg xckup tu. cara2 nk buat sebenarnya ade diterangkan dlm entry ini--->http://eringilegambar.blogspot.com/2011/01/update-fcg-dan-lain-lain.html

tapi ia perlu dibuat sebelum 4 feb lepas. tp xpe, utk cukupkan syarat, dinaz kene tkar tarikh entry ni kpd 4 feb shj.

bile dh tukar, inform erin balik yer? tq!

aMyErInAiMiE said...

dear,
http://eringilegambar.blogspot.com/2011/03/senarai2-penting-erin-elia-1st-combined.html

sila semak senarai di sini SEBELUM 10mlm ni yer. tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...