seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Thursday, January 20, 2011

Lucky Giveaway by Cik Dya


Harap2 sempat n aku nak tag semua follower aku join GA nie...

Untuk join korang boleh KLIK ataupon banner atas tu yek....Then korang akan  dilinkkan terus pada tuan punya Blog....


Tarikh tutup : 25 Jan 2011

8 comments:

Faizal Syukri @ Peja said...

banyaknye blogger wt GA... sbnrnye, ape tu GA?

Kaseh NazLieza said...

rajin akk masuk GA ea..

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking..

kalo free meh la jenguk belog ai...

salam kenal! (^_^)

DiNaZ said...

PEJA : GA nie macam pemberian ikhlas tujuan utama nya nak meramaikna follower kita dan membanyakkan traffic kat blog kita...Hadiah2 tu cuma pemberian ikhlas yang kita buat sempena semua follower join GiveAway kita.... hurm lebih kurang mcm tu la erk...ada sapa2 nak tambah??

DiNaZ said...

NAZLIEZA : Alah bulan satu nie tak tau nk cerita apa n kebetulan kengkawan ajak masuk tu yang masuk tu hiuhiuh

DiNaZ said...

NOREMY : ok nanti kita datang...

Faizal Syukri @ Peja said...

Oooo, baru tahu... TQ ye :D

DiNaZ said...

ok sama2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...