seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Saturday, February 5, 2011

Bloglist Terjah Bangku Kosong

Aku selalu gak berkunjung kat blog bangku kosong nie...

Banyak yang aku dapat...kawan, pengatahuan serta ilmu2 yang aku sendiri tak sedar dalam bsca2 ada gak pengajarannya?|:) Kekadang tu banyak gosip hiuhiuh... :)

*klik banner untuk ke link Bangku Kosong

So aku selalu tengok Blog Bangku Kosong nie pi la terjak2 blog2 yang dirasakan layak masuk kat lam blog dia....

Kekadang aku tunggu gak mana lah tau ada peluang beliau memasukan blog aku yang tah apa2 nie kan?? kedalam blog beliau....

ok kali nie aku nak bagi tau sila lah terjah blog aku yang tek seberapa nie aku cuma orang biasa yang baru nak berjinak2 dengan dunia maya nie...

Sila beri tunjuk ajar yek!





Semangkuk Kata :

Aisemen lupa lak nak bagi tau aku nie Perempuan lak hihihihihi.... Korang tolong bagi tau yek aku nie perempuan...

4 comments:

Encik Blogger said...

bile baca ni.. baru ingt aku ni pon lupa nak bgtau aku laki.. oh men..

DiNaZ said...

ahak..ahak...mcm mana nie?? boleh lupa lak ?? oh men!!

hasrul hassan said...

Salam .. :)
Mekasih kerana sudi join ehh.

DiNaZ said...

sama2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...