seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Friday, February 11, 2011

GA PERTAMA PONDOKKECILKU

Jom!

Aku tengah mencari2 barang untuk dihadiahkan kepada mak aku sempena hari ibu nanti...

Alah aku tau hari ibu tu memang lama lagik tapi aku tak nak hayal2 nanti2 sekali time hari ibu aku langsung tak dapat nak bagi sesuatu yang istimewa kat mak aku......

Baru2 nie aku ada la jalan2 shopping so mak aku ada berkenan ngan kebanyakan baju2 kat butik2 tu...

So aku mula simpan sen sikit2 hikhik...aku ingat nak bagi hadiah paling istimewa kat dia...sekali....ada lak GA yang menawarkan baju2 yang men=mang mak aku sangat minat so...

Sempena Hari ibu kalau aku menang aku nak hadiahkan salah satu baju nie kat mak aku..tapi kiranya kalau aku tak berpeluang aku akan beli gak sepasang untuk mak yang paling aku sayang dalam dunia ni....

Pada siapa yang minat baju jom KLIK SINI atau korang boleh klik banner atas tu untuk teruk ke blog tuan yang punya GA nie yek.........

Good luck all!!!




Semangkuk Kata :

Kalau la dapat yang biru tu....hikhik...nie nak bg mak kerr nak pakai sendiri ni?? (muat kerr??)hikhikhik...

2 comments:

axelida said...

saya pon teruja gak tgk baju2 tu.. terus join gak.. ahaks

DiNaZ said...

axelida....bagus semoga kita sama2 menang hikhui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...