seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Wednesday, February 16, 2011

Manik oh manik!

Ada orang suka jalan2 
ada orang suka bekerja
ada orang suka membaca 
ada orang suka menyanyi untuk mengisi masa lapangnya...

Bagi aku pulak aku suka jalan2 tapi bila patah kaki (tak ada transport) so aku lebih suka buat ini kat umah...

Menjahit manik atau menjahit kraft dari kain felt

Jahit manik sebenarnya banyak tapi kebanyakannya baju2 kawan2 aku dan yang aku tunjuk nie adalah first jahitan serabut aku pada baju kurung aku... 













Banyaknya gambo sampai terlelap2 aku menguploadkannya... 

korang boleh la comment apa2 yang patut ek....

nanti aku buat n3 lagik ok! dah aku nak keluar jap beli benang nie...










Semangkuk Kata:

walaupon panas terik 2-3 hari nie sampai basah ketiak aku tapi tetap gagahkan diri berjalan kaki dibawah teriknya matahari semata2 kerana benang dan manik dah habis

4 comments:

ardinihumaira said...

comel tahap max! kretif betul! ;)

SweetSyaza said...

wah bagusnya pandai jait manik.
keep it up
sumpah kreatif...
boleh amek tempahan da ni..hehe

DiNaZ said...

Dni : tahap max apa nya mak dinaz dik gelak pasal prises selai baju dah masuk 4 bulan kahkah....

Syaza : mak dinaz kata lom boleh amik tempahan sebab jagit manik lembab hahaha

SweetSyaza said...

dinaz dear,jom join ga..anda ditag :

http://syafiqahsyazaibrahim.blogspot.com/2011/02/smiley-baggy-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...