seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Sunday, February 27, 2011

Join Jantung Sihat Malaysia! Weeee....

Tergerak hati nak join Jantung sihat nie...Tah lah apasal la tetiba terpanggil untuk menjoinkan diri ( konon baru nak sedar diri haha *dush kasik lempang sekali....)

Meh...Meh....kita tengok apa yang aku dapat hasil dari diuji kaji nieh....

Layannn......






 Bagus gak kan ada nasihat dan tips2 yang baik untuk diikuti kan?? kan?? kan??






Semangkuk Kata :

Terlalu sayangkan nyawa.......

2 comments:

SweetSyaza said...

wah bagus ni kalo join...
mao joinnn....wee~! ;p

DiNaZ said...

syaza : erm...bagus! sangat digalakkan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...