seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Saturday, February 12, 2011

Kain Felt

Maaf yek kak Asma Dinaz bz la nak update blog nie

Kain Felt yang aku oder minggu lepas dah selamat sampai hari Isnin kol 1:23PM

jom jenguk2 apa yang aku beli...








Terima kaseh Kak Asma

Kepada yang nak beli kain2 felt nie boleh la jenguk kat blog kak asma yek.....

Selamat bershopping!





Semangkuk Kata : 

Dok pk lak nak buat apa ek ngan kain2 nie?? erm.....

9 comments:

ardinihumaira said...

kain felt dni skang dah tersadai gara2 rumah berhabuk sakan. tak sempat bersilat wat craft huhu

DiNaZ said...

dni x perr nanti2 tu ada lah masanya pelahan2 kayuh weh....

Kaseh NazLieza said...

kain felt tu kain apa kak?

DiaUmaiNiNaz said...

haha sama la kita ngan Kaseh..xtaw pe tu kain felt tu...maklumla org cm sy (guna saya..nt konfius plak nama sama) ni malas sikit bab2 ni..

DiNaZ said...

Lieza & Dinaz: Nanti sy buat N3 pasal kain felt eh... :)

ASMA said...

terima kasih banyak Dynaz sudi membeli drp akkk..hehe.

boleh buat mcm2 dgn kain felt ni..tutorial pun byk lebih2 lg kt website omputih..google je..

good luck. hasil nnt jgn lupa publish sini..hehe

DiNaZ said...

kak Asma: yup nie dok tengah menjahit la nie hikhik...sampaikan blog x update hahaha

mzhany said...

ooo yg mcm ni namanya kain felt...ok ok dah tahu nama dah...

DiNaZ said...

good hany!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...