seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Thursday, February 24, 2011

Lulu caldina 1st GiveAway

Aku telah di tag oleh Norliza. terima kaseh sebab tag Dinaz...


Jom sama2 join GA nie sambil2 memeriahkan lagi GA yang dianjurkan...

kalau korang yang lain2 nak join korang cuma KLIK Sini atau klik banner kat atas tu  yek!

Aku nak tag


  1. Lieza
  2. Dni


Tarikh Tutupnya adalah 29 FEB 2011






Semangkuk Kata : 

Harap2 kali nie menang laa nak kena mandi air bunga kerr apa nie???adyik x menang jer??

3 comments:

Lulu caldina said...

semua syarat sudah dipatuhi...ngee terima kasih sudi join 1st GA lulu..semoga kali ni berjaya yer..yeah

DiNaZ said...

harap2 menang :)

lenloy said...

Dari blog Cik Lulu....semoga berjaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...