seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Saturday, August 21, 2010

sAHabAT kU!

Aku mungkin bukan seowang yang tergolong dari owang yang punya ramai kawan. Bukan aku tak suka berkawan, cuma aku jarang keluar dan bercampur dengan owang. Aku lebih suka habiskan masa di rumah dari berada di luar..Kebajikan keluarga aku harus utamakan.. /hmm

Aku seorang yang sangat susah untuk mempercayai seorang kawan pada mulanya dan aku jua bukan lah seorang yang suka membuat keputusan sebelum aku ketahui itu baik untuk aku jadikan dia sebagai kawan aku. Dan aku juga bukanlah tak ada kawan langsung cuma kerana aku suka tunggu orang follow up aku dari aku yang cari owang...teruk kan perangai aku??/dignose

Tentu korang pernah dengar 'kawan suka mudah dicari..tetapi kawan duka sukar dicari'....Mungkin mcm tu lah betapa payahnya untuk mencari seowang kawan yang sejati./sweat

Aku ada sorang kawan yang mmg aku panggil best friend. Sayang nya aku pada kawan aku yang sowang nie ssh aku nak cakap...pada aku dia amat menghiburkan dan pada aku dia sentiasa menyenangkan aku... Bak kata mak aku pon 'sayang selalu'..../XD

Meh aku kenalkan....Nama dia Zuraini. Umo sebaya aku tut..tut.. (konon rahsia laa) hahah...Teman2 memanggil dia Zue dan dikalangan sanak saudara nya memanggil dia Rinie...Dia mempunyai seekor kucing yang biberi nama Hitam./please

Mungkin ada yang mengenalinya dan tidak menyenanginya...sikap tegas dia mungkin ada yang tak suka tapi aku pandang pada ketulusan hati dia...malah dia adalah seowang yang sangat lurus...dan sangat baik hati./nobigdeal 

Harapan aku semoga dia akan tetap menjadi kawan aku sampai bila2.... sebab dia jerr yang memahami aku dan sentiasa memberi bantuan disaat aku kesusahan..../no

Siapa aku dimata dia aku x mungkin tahu dan dapat memberi tahu tapi aku harap dia seperti aku jua....
Thanks zue ko ttp sahabat aku sampai akhir hayat aku..../nobigdeal

"Kita ketawa...kita menangis...hari2 hidup kita penuh dengan dugaan namum kita semakin erat menjalin persahabatan yang kita sendiri tak duga selama ini... Aku senang disaat kau bahagia wahai teman...kerana bila aku bersama kau, aku temui sebuah ketanangan yang tak mungkin dapat aku cari dimana2...."

Aku sayang ko Zue!/XD

2 comments:

Kaseh NazLieza said...

sayang menyayangi hidup selamanya diberkati...=0)

nAzAriAh MohD MurAD said...

kaseh: sama2 lah kita saling sayang menyayangi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...