seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Thursday, February 10, 2011

20 Fakta Gile?

Aku telah di tag oleh sahabat aku yang dulu aku kenali di YM-Room Melaka 1.

Tag ni senang je, korang buat entry pasal 20 Fakta Gile tentang orang2 di sekeliling korang..Hmm..banyak sangat? Tak banyak la…Sebab korang hanya buat fakta ni untuk 4 orang n divide kepada 20 fakta, baru 5 fakta untuk tiap seorang..Hehehe~ Sooo…Korang kena buat 5 fakta tentang diri korang, 5 fakta tentang ibu/bapa korang, 5 fakta tentang sahabat karib/best frenz/buddy/BFF korang, n 5 fakta tentang pakwe/makwe/suami/isteri korang..Pastu tag la 5 orang kawan2/sedar mare/sahabat blogger korang..Senang kan?

Adoi ai..... (menggaru-garu kepala dok fikir nak tulis apa....)

Cik Epal!... why u!!!!



5 fakta tentang Aku!

1. Aku suka air sirap
2. Aku suka makan
3. Aku suka tido, tido, dan tido!
4. Aku suka berjalan tanpa mengingatkan rumah (tak reti nak balik :P)
5. Aku suka bilik aku (walaupon aku hari2 tido kat ruang tamu hahaha)

5 Fakta tentang Maa aku:

1. Mak aku cantik dari aku
2. Mak aku sporting
3. Mak aku masak sedap!!
4. Mak aku takut doctor.
5. Mak ngan Arwah Abah aku lahir pada 01 October

5 fakta tentang kawan aku Zuraini (my BFF):

1. Dia suka shopping.
2. Dia suka duit.
3. Dia suka gelak bila ngan aku jerk! (Gelak kuat tau!!)
4. Dia suka high heel
5. Dia hantu F1 (sanggup ponteng kelas nak pi tgk F1 tau!)

5 fakta My Hero (my BF):

1. Dia Hensom!
2. Dia suka buat lawak.
3. Dia suka nyanyi. ( walaupon time tu orang semua nak tidur dah...:P)
4. Dia sangat menyenangkan
5. Dia sayang sangat kat aku hehehehe. =p

Ok sudah kiranya aku menjawab sengan penuh hemah yak cik epal!

So aku akan tag:


  1. Nazlieza
  2. Cik Juliet
  3. Cik Dni
  4. En. Hasrul
  5. Cik Yana



Sila lah menjawab yek!!.... 

Sudi-sudikan lah meluangkan masa yang ada :P





Semangkuk Kata :

Berpeluh-peluh dok pk nak tulis apa :P

2 comments:

hasrul hassan said...

Salam . ok .. saya dah jawab dah.

http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/02/25-fakta-tentang-saya-dan-keluarga.html

ardinihumaira said...

thanks dear tag dni.. dni dah pernah buat tag ni actually ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...