seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Thursday, April 10, 2014

Kek oh Kek promo 4 Cik Ayu

Assalamualikum.....

Nak cerita pasal kek...

Hari tu aku tempah kek ngan kawan adik aku memang sedap sebab kek dia tak manis sangat dan krim dia biasa cepat muak kan bila makan tapi yang nie memang best... tak mudah muak dan makin menyelerakan bagi aku yang tak berapa suka manis nie..

Kalau korang yang dok area melaka nak cuba kek dari air tangan ayu korang boleh reffer kat fb nie yek... aku just bagi link kat korang sebabb aku memang suka kek or apa jerr homemede yang dibuat oleh Cik Ayu nie

or 

Jom jamu mata ngan kek yang aku order



Anak buah aku memang suka kek Cik Ayu nie sampaikan masa aku nk potong dia merengek nak bergambar ngan kek nie katanya cantik kek nie..




selain tu ada beberapa kek yang aku pinjam dari pag Cik Ayu nie








Ini pula sebahagian dari cup cake yang ada dalam page Cik Ayu







ok lah mata dh ngantuk nk berehat dulu...t aku sambung promo lagi yek....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...