seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Thursday, September 2, 2010

INTAN OH INTAN

Semalam buka puasa makan Roti John.....Lepak dalam 2 jam terus bertolah hantar Along ke tpt kerjanya...Van dan Motor buat hal hari nie...(bukan aku yg bawak kereta-aku x pandai memandu) then terus ke Masjid Tanah....

Sampai jerr kat cna Intan masih tidur, Aku apa lagik mmg tak boleh tengok anak sedara aku yang sowang nie senyap...Aku pi kat buai Intan...Intan3x!!! Dengan kuatnya aku panggil Intan....tgk2 jerr Intan bukak sebelah mata bila nampak jerr aku terus dia senyum.....hahaha /wahaha Inilah yang aku wondo bila dia balik Masjid Tanah tau...

Mama Intan pon terus masukkan barang2 dalam kereta sambil aku memangku anak buah aku yang aku sangat2 sayangi nie.... dok tgk tb sambil layan karenah Intan... Waaa... Intan MakNgah sayang Intan...
setelah siap berkemas2 jam menunjukkan jam 10 malam...apa lagik calo! Jom balik Duyong

CUTE TAK ANAK BUAH HAKU??
Dalam kereta aku jerr yang kuat membebel n nyanyi yang merapu2 semata2 seronok bila anak buah aku yang sowang nie berada di pangkuan ku... sebelom we ols amik Ayah Intan kat J.J we ols pi ronda2 kat area Eye On Malaysia. Hurm... masih ramai anak2 muda bercumbuan dan mengambil angin malam di tepi pantai ini...Oh...sungguh luas dunia ini.... Sampai ke kat tpt keje Ayah Intan tepat kol 11mlm.
Ipon bawak intan jalan2 lakang tpt keje Along..Waaah..bukan main lagik dia bermain...suka dia ada abang2 serta kakak J.J keluar dari punch card diaowang...

INTAN DAH PANDAI JALAN
Bila nampak jerr kelibat Along...Intan dah tak kira orang dah dia terus menonong jerk pi jumpa Ayah dia..
Aku ngan bini Along dok lam kereta borak2 kosong....Masuk jerr lam kerata bukan main lagik dia nk dok depan ngan aku....

Then isik minyak, terus balik umah...Intan still terang mata lagik...we ols biakan dia main sengsowang sampai la dia dok tenyeh2 mata tanda dh ngantuk kol 1.44pagi Mama intan bawak masuk Intan dalam bilik then senyap..hiuhiuh/wahaha
Dh tido lah tu... adoi ai payahnya Intan nk tido daaa...../dignose
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aku?? Aku masih setia dihadapan Noot Book nie..melayan karenah teman2 yang saban hari menceriakan kehidupan aku... Hanya disini sahaja aku punyai teman2 yang sama2 berjaga sambil menghiburkan diri masing2... Aku redha kalau inilah jalan yang harus aku tempuhi...
Semoga mereka disekeliling aku sentiasa bahagia kerana mereka inilah orang yang aku ada dan sangat aku sayangi...... AKU ADALAH AKU!/XD

2 comments:

Eyriqazz said...

comel anak buah...

P/s :lagu tu agak annoying untuk membaca entry

nAzAriAh MohD MurAD said...

ok..thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...