seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Friday, September 17, 2010

Selamat Hari Raya semua!.......

Selamat Hari Raya Semua!...../hihi
Agak terlewat la jugak aku tulis blog nie...Al-maklum Atok sekarang di Hospital Melaka.. Sakit jantung... sangat2sedih sebab keadaan nya yang sangat teruk...doakan agar atok cepat sembuh...Amin....
Raya kali nie x ada yang menarik sangat tapi bes la gak...
Raya Pertama:/blush
Lepas semayang raya bermaafan ngan Bonda tercinta, Kekanda serta Isteri, Adinda Ipon dan Adinda Siti serta anak saudaraku Intan..
Siap2 untuk balik Ayer Merbau, Jasin Melaka.
Ziarah Pusara Ayahanda tercinta..Allahyarham Mohd Murad Ibrahim (semoga tenang disana..Amin...)
Berkunjung ke rumah Atok Perempuan (Bonda Allahyarham Abah..)
Jumpa, 
Atok, 
Pakngah&Makngah serta keluarga..,
Pakjang&Makjang serta keluarga..,
Pokteh&Mokteh serta keluarga..,
Pokde&Mokde serta keluarga..,
Pakcik&Makcik serta keluarga..,
Busu dan anaknya..
selain tu bersama keluarga sebelah Bonda
Makngah serta keluarga...
Abg Nini serta keluarga...
kemudian kami bertolak ke Kampung Seri Mendapat,Merlimau Melaka.
Jumpa dengan
Paklang&Maklang seta keluarga..,
Pakjang, Pakwek, Paklat.
Nenek Antin & Along Nyot...
sampai petang balik....
Sebelah malam pulak...Keluarga sebelah Arwah Abah pulak bertandang kerumah kami..kecuali Pokde dan keluarga...
Raya kedua../blush
hanya teman2 serta sahabat andai yang datang bertandang sampai ke malam..
Raya ke-Tiga../blush
Makngah dan keluarganya datang bertandang serta bermalam dirumah kami..
Raya ke-Empat/blush
Aduh...buhsannya dok umah hahahaa....
Raya ke-Lima/blush
Kami Ke segamat jumpa sanak saudara belah mak...mmg bes sangat pi cna...
kamu dihidang nasi panas berlaukkan mandai, ikan wadik, pucuk ubi urap, gulai pisang muda serta sambal belacan mangga...hiuhiuh terangkat tu....
ini adalah gambar2 kami beraya sepanjang 5 hari raya itu...
/nobigdeal

luv both of u ols!/XD

2 comments:

ardinihumaira said...

wahhh... sakan beraya ye.. dni raya ni kurang sakan sket sebab adik2 nak exam.. ngan dni2 skali kena tunggu diorang study ;p maka kurang dapat duet raya, huhu...

salam aidilfitri maaf zahir dan batin. semoga berbahagia selalu :)

nAzAriAh MohD MurAD said...

thanks dni nampak mcm raya sakan tapi tak la sangat hikhik...semoga dni dapat mengharunginya...Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...