seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Friday, April 27, 2012

Hadiah Untuk Pengantin

Salam semua...

Hari nie x tau nak cerita apa dok penat buat bantal n keychain2 adik2 sekolah..walaupon dalam kuantiti yang sedikit tetapi still dikatakan ada n Alhamdulilah aku bersyukur kerana masih diberi peluang untuk merasa rezeki yang aku cari sendiri, dan aku harap aku akan tetap mampu berdiri dengan hasil tulang empat kerat aku sendiri..InsyaAllah...

Hari nie aku nak tunjuk hadiah aku untuk pengantin baru yang pernah menjadi kawan satu kilang masa keje dulu... Kenangan yang paling tak dapat aku lupakan dan rasanya sampai sekarang aku masih merindui saat-saat gemilangnya keje di kilang dulu...

Untuk Kecik (NURUL)
Selamat Pengantin Baru..
Semoga kamu menjadi insan yang lebih matang dalam menjalani bahtera rumahtangga..
Semoga kamu dan suami akan sentiasa berkekalan sehingga ke akhir hayat dan mempunyai cahaya mata yang comel-comel seperti kamu jua..

Inilah penghasilan cartoon comot yang dilukis oleh adik aku... then aku tekap kan jerr hahaha...Hamik ko..


Inilah kad yang telah melayang masik dalam peti surat aku..
(padahal dekat jerr satu negeri lagik)
Apa pon terima kasih sebab ingat akak yerr...


cute kan kadnya??


Dah macam Report Card masa sekolah dulu kan??


sangat cute kan kadnya??

nanti nak kawen nak buat la tapi pakai design buku leger
tak pon buku graf hahaha
ish...betul keh aku eja nie??


Tu dia bantal dah siap YeY!!!


Tengok nama pengantin lebih besar dari ucapannya hahahah...


Apa pon Selamat pengantin baru....

Pengantinnya tunggu N3 seterusnya setelah aku menghabiskan nasi2 minyak dia...Tunggu....aku bawak satu lori makan kenduri nanti kehkehkeh....



Semangkok Kata:
Bahagianya rasa....Mcm aku lak yang nak kawen nie erk!!!

5 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kalau nak tempah boleh tak?

DiNaZ said...

Boleh sayang...apa salahnya... :)

Unknown said...

As-salam..saya dah pening nak cari hadiah utk rkn baik sy.tp sy kena bujet,almaklum,bt lps ry..hu2....so jumpalah site ni...brp sebantal tu? besaq mn?

Gold Gul said...

cmne nak oder?

DiNaZ said...

Untuk kawan2 yang berminat nak order bantal mcm nie boleh sms sy di no ono 0196308894 terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...