seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Saturday, January 26, 2013

En.Turtle

Assalamualaikum korang semua....


Ada teman baru dalam bilik aku.. Memang tak jangka la dh berumur nie di layan mcm baby lak...huhuhu.....

Bayangkan la  dah tua2 nie ada org bg anak patung.. N dia beli dengan senang hati tanpa diminta.. Thanks sebab sudi layan diri ini mcm budak2.. Walaupon dh berumur n perangai x mcm org berumur kamu tetap mahu melayan dn terima diri ini dgn sabar..

Sayang kamu ketat2







3 comments:

onie said...

alahai mata kekura tu,hehe

DiNaZ said...

Onie kwn2 n sepupu sepapat tgk kat kekuranya mata terus jatuh hati tuu...sayu je muka dia kan???

DiNaZ said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...