seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Friday, October 21, 2011

Barang baru masok oiii........

Hari2 dok update blog pasal hati dan perasaan...naik muak agaknya korang membaca kan??kan??

So untuk hari nie aku nak update barang2 kraft yang dh selamat sampai ke pangkuat tuan2 nyerr... 
Tapi untuk kali nie aku nak tunjuk barang baru yang semalam masuk....hiuhiuh....

Malas nak cerita panjang2 nama kain nie velboa.... aku panggil  kain bulu2 sebab kain nie jenis berbulu2 ah x kisah la tapi hari nie senang sebab barang dh sampai....
Jom kita usha...


Alamak terang pulak


ish...terang lagik lak.....jap...


tadaaa....!!!


cantik kan..kan..kan.... ;-)


Thanks asma barang telah pon sampai semalam cumanya tak puas hati sebab barangnya sampai dah terkoyang..dan pelastik fiber sy spt dibuka orang.....
so Fiber tak dapat ditunjuk seba rupanya menyedihkan...

untuk sesiapa yang perlukan supply barang2 kraf sila lah berkunjung di
atau

ok lah aku nak keluar jalan2 cari makan walaupon hari nie aku demam.....tetiba teringat buah tembikai lak nak pi makan sat ea.....

muah...muah....sayang korang...





Semangkok kata:
Bila dqah tiba saat demam aku akan menjadi seorang yang lebih gila dari orang meroyan....kekekeke...... rasa nak mamam piza laaa....korang...jom.....

3 comments:

LadyBird said...

gud lak for ur business kak.. :D

DiNaZ said...

thanks lady.....cyg kamu....

ASMA said...

Dynaz, sorry,plastik fiber tu mmg cmtu..nk kempiskan sekempisnya so kena bg ada luabng angin kot. klo x kembong blk..hehe..dr supplier mmg cmtu dah..sy yg mntak diorg pack 250g n 500g siap2..sbb sy punya penimbang mcm kurang tepat je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...