seLaMaT DAtAnG kE bLog SayA!

Untuk Sebarang pertanyaan tentang barang kraft felt sy atau membuat order anda boleh SMS Dinaz di 0196308894

Followers

Monday, December 7, 2015

Bukan Melupakan....

Assalamualaikum..... 

Cak..... Hahahhaa..... Lama dn dh berhabuk2 blog aku nie... 
Serius mmg dh lama sangat aku tinggal kan dunia yang paling aku sayang dan aku minat nak menempek je sepanjang masa.. 

First aku nak bg tau.... Aku bukan CIK lagi ok.... Status aku dh pon bertukar 2 bulan yang lepas dengan 2kali lafaz... Alhamdulillah aku dh pon bergelar Puan Dinaz.... Nama pon berubah.... Nanti kita jumpa di lain n3 dn aku kan beritakan... Dinaz dh lama terkubur... Dan aku sedang berusaha untuk menukar nama perniagaan dn panggilan aku ke nama baru iaitu Aria....

Sejak bergelar is3 or wife kepada En.Suami... Banyak aktiviti yg dh aku tinggalkan dn rasanya banyak masa yg aku bazirkan so aku ingat berblog adalah lebih baik...walaupon aku x keluar kemana2 hahaha....

Kiranya untuk kali nie org ckp n3 pembukaan walaupon dh nak habis tahun 2015. Alhamdulillah... Semoga semuanya berjalan dengan baik2 sahaja...

Untuk pembaca yang setia....
Tunggu n3 yang akan datang dn aku harap kali nie best dr yg sebelumnya....
InsyaAllah......

Syg korang semua sbb sentiasa dok mengeladah blog dn menanti n3 yang seterusnya....




Semangkok Kata:
Doakan yg terbaik utk kami ye.... •____•

3 comments:

LadyBird said...

Dah 2016 kak dinaz.. Hihi

LadyBird said...

Dah 2016 kak dinaz.. Hihi

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...